Suna acumPune intrebare

Când vine vorba de construirea unui site web, doar ideea  este descurajantă pentru majoritatea oamenilor, mai ales dacă nu sunt programatori sau designeri. Din fericire, există instrumente software disponibile pentru a te ajuta să iti construiesti website-ul, chiar dacă nu esti expert în codarea codat. Mai jos sunt doar sapte instrumente software pentru construirea unui website.

Codificare? Ajutor!

Nu toată lumea dorește să fie un dezvoltator, un designer sau un programator. Toate liniile de cod le dau fiori. În schimb, le place să vadă imaginile raționalizate și conținutul corect din punct de vedere gramatical, care izbucnește la celălalt capăt. Dacă esti novice, există instrumente pentru a te ajuta la construirea unui website  simplu, care nu necesită un doctorat.

Aceste instrumente de constructor de website-uri vin echipate pentru a oferi cele mai recente metode în codarea HTML, precum și cele mai recente progrese în designul web. În funcție de scopul website-ului tau, designul care se potrivește cu viziunea ta de afaceri și dacă doriți să adăugați comerțul electronic sau nu, există o varietate de opțiuni.

Șapte instrumente Web Builder utile

1. Weebly.com

Acest website builder este ușor de utilizat pentru creatorii de website-uri fără experiență. Acesta oferă un design receptiv pentru toate dispozitivele, astfel încât să creați doar un singurwebsite. Caracteristica drag-and-drag vă permite să adăugați conținut rapid, fără probleme și să modificați teme și să creați un magazin de e-commerce pe website-ul dvs.

2. Squarespace.com

De asemenea, un instrument popular de construire a website-ului, oferă o încercare gratuită, dar este plătită de software. La fel ca Weebly, oferă șabloane de design receptive și este adaptabil pentru o varietate de utilizări. Puteți crea un blog, un website complet, un magazin online și multe altele. Lucrează atât pentru începători, cât și pentru programatori.

3. Wix.com

Acest instrument software, ca si Squarespace, este un instrument bazat pe HTML5. Poti crea site-uri uimitoare în timp foarte scurt. Alegi tipul de website  pe care doresti să-l creezi și apoi începi personalizarea și proiectarea acestuia. Mai multe opțiuni sunt disponibile în versiunea gratuită, dar mai multă flexibilitate este permisă cu cea plătită.

4. Homestead.com

Acesta este un serviciu plătit care variază de la mai puțin de 10 dolari pe lună la 60 de dolari. Vi se oferă suport gratuit. Puteți configura și personaliza website-ul tau rapid. Există mii de șabloane pentru a alege cel care se potriveste afcerri tale. Un coș de cumpărături pewebsite-ul tau te va costa în plus.

5. Yola.com

Acest instrument pentru creareawebsite-urilor este ușor de utilizat. Mare pentru acei constructori de pagini noi pentru website-uri fără experiență de codificare. Vei avea gratuit instrumentele grafice, dar probabil nu și spațiul de stocare. Pentru a obține spațiu de stocare nelimitat, vei avea nevoie de statutul de aur, care este de aproximativ 17 USD pe lună.

6. GoDaddy.com

Aproape toată lumea a auzit de acest instrument. Poti alege între aproximativ 300 de teme și sunt disponibile și funcții de găzduire. Utilizeaza-l pentru a crea bloguri, website-uri  și magazine de comerț electronic.

7. Webflow.com

Acest constructor de software vine cu găzduire, instrumente de proiectare și sistem de management al conținutului, toate într-unul. Și nu trebuie să știți un cod  pentru a face acest lucru.

Aveți nevoie de ajutor pentru a obține primul site web? Încearcă un instrument software pentru constructorul de site-uri Web.

Loading...