Munca noastra

"Gaseste ceva ce iti place sa faci atat de mult, incat l-ai face bucuros gratis; apoi invata sa-l faci atat de bine, incat oamenii sa fie bucurosi sa te plateasca pentru el"

Am lucrat mult sa realizam acest proiect, sa optimizam serviciul de realizare website la un pret foarte mic si iata acum am pregatit pentru clientii nostri 88 de sabloane gata facute pentru toate tipurile de website.

 

 Proiect recomandat

Redesign un website mai vechi

Daca afacerea ta detine un website mai vechi care nu mai este de actualitate, atat din punct de vedere functional cat si grafic, in acest caz un redesign este obligatoriu. Website-ul dvs reprezinta cartea de vizita online al afacerii si trebuie sa fie impecabil, pentru ca de multe ori, prima impresie conteaza. Avem solutii de redesing al website-ului, actualizare si recarosare pe o platforma care va permite sa administrati si actualizati site-ul simplu, fara ajutorul unui specialist fara a avea cunostinte de IT-ist.

Proiect recomandat

Design proaspat pentru un website de activitati scolare

Daca ai o activitate de membership sau activitati scolare, website-ul tau va trebui sa aiba un design proaspat atragator si prietenos.

Va trebui sa inspire incredere pentru cursanti, imaginile trebuie sa fie reprezentative si promitatoare.

Va invitam s vizionati sablonul nostru pregatit pentru o astfel de activitate.

Esti pregatit sa incepi un proiect?

Suntem pregatiti sa te sustinem
Contacteaza-ne
Loading...