Suna acumPune intrebare

Ai un atelier de reparatii auto? Cum te pot găsi clientii care merg pe langa usa ta? Pentru a iesi in evidenta, trebuie să adaugi ceva în schema de publicitate. Ce zici de un website ? Mai jos sunt opt ​​motive pentru care afacerea ta are nevoie de un website.

Iti amintesti când toți oameni cereau cărți de vizită și broșuri? Dacă ai participat la un eveniment  cu mâna goală, exact așa ai plecat – fără nimic. Publicitatea este foarte importanta și oamenii fac cărți de vizită, însă există o diferență – conținutul de pe card s-a schimbat. Adresele tradiționale au fost înlocuite de adresele site-uri web.

O afacere are nevoie de un website acum.

1. Esti in afara buclei

La fel cum nimeni nu ți-ar fi dat o sansa daca  nu aveai o carte de vizita sau o broșură in trecut, când află că nu ai un website pentru afacerea ta, devii “persona non grata.“

2. Un excelent instrument de publicitate

În timp ce ai toate aceste broșuri, pliante, cărți de vizită și anunțuri deja, fa-le să îndeplinească sarcini duble prin adăugarea adresei website-ului tau pe  ele. Oamenii pot împărtăși informațiile tale clienților potențiali care nu sunt locali, astfel încât să poată vedea și ceea ce oferi

3. Afacerea ta nu este niciodată închisă

La fel ca și meseriașii care sunt “Open All Night”, esti si tu, dar fără a fi nevoit să fii treaz pentru asta. Clienții potențiali pot găsi informații utile în orice moment al zilei sau al nopții. Dacă ai un magazin de comerț electronic, poti face o vanzare  și în timpul somnului.

4. Acorda mai multă atenție câștigului de bani

In loc să răspunzi la aceeași întrebare pentru a unsprezecea oară prin telefon sau prin e-mail, utilizeaza o pagină de întrebări frecvente pe website-ul tau

5. Economiseste bani pe termen lung

Da, vei economisi bani chiar dacă plătesti un profesionist pentru a gestiona configurarea website-ului tau. În timp, costul lunar va scădea odată cu creșterea afacerii tale.

6. Construieste brand-ul și credibilitatea

O afacere care investește într-un website  arată angajamentul de a construi afacerea. Potii crea un logo și un brand pentru ca toți să poată vedea, fiind văzut ca un profesionist în industria ta. Conținutul convingător care este proaspăt își construiește reputația și credibilitatea.

7. Actualizările sunt ușoare

Vrei ca clienții să cunoască o nouă linie de produse? Fa publicitate pe website-ul tau. Acest lucru face ca marketingul prin e-mail să fie ușor, deoarece nu trebuie să completezi toate informatiile, faci trimitere la website-ul tau. cu informațiile pe care le puteți găsi acolo. Conectați pur și simplu lucrurile noi și direcționați-le către pagina de destinație.

8. Clienții se înmulțesc ca iepurii

Un website are un public mondial. În loc de cei care trăiesc în Bucuresti, puti ajunge la oamenii din New Delhi, Tokyo și Vancouver. Toți cei care ar putea fi interesați de ceea ce vinzi, de oferit vă pot găsi.

Doar opt motive pentru care afacerea ta are nevoie de un website. Deci ce mai aștepți? Website-ul de prezentare nu se va construi singur.

Loading...