Suna acumPune intrebare

Este timpul pentru ca afacerea dvs. să ajungă la nivelul următor – prezența pe internet. Acum că sunteți gata să dezvoltați un site web pentru afacerea dvs., de unde începeți? Vă vom trece prin câțiva pași de bază pentru a vă face primul site.

Pasul 1: Alegeți o platformă

Acesta este exact ceea ce implică numele; este baza pe care site-ul dvs. va sta în picioare. Pentru începători și chiar și pentru cei care au o anumită cunoaștere a site-urilor web și a codificării, WordPress este cea mai populară alegere pentru o platformă. Este utilizat de peste 50% din toate site-urile web. Este ușor de utilizat și majoritatea lucrărilor au fost făcute pentru dvs. de o serie de dezvoltatori și designeri web. Alte opțiuni includ Joomla și Drupal. Pentru incepatori, WordPress.org este alegerea recomandata.

Pasul 2: Alegerea unui nume de domeniu

Cum va fi numit site-ul dvs.? Care este nișa dvs. de afaceri? Care este obiectivul tău? Utilizați aceste răspunsuri pentru a veni cu un nume. Notați câteva și apoi verificați online pentru a vedea dacă este disponibil cel  pe care il doriți. Ar putea fi câteva încercări pana veti găsi unul pe care nimeni nu la luat. Alegeti un nume cat de scurt posibil  și ușor de asociat cu afacerea dvs. Cumpărarea unui nume de domeniu poate costa câțiva dolari, dar merită să aveți propriul nume de domeniu asociat  firmei tale..

Pasul 3: Găsiți un serviciu de gazduire web

Nu puteți avea un site fără o gazdă. Serviciul de găzduire este locul în care datele dvs. vor fi stocate pe serverele lor. În funcție de cantitatea de spațiu de care aveți nevoie acum și în viitor, costul s-ar putea majora cu inca  câțiva dolari pe lună pentru a vă asigura că site-ul dvs. nu se va prăbuși sau nu se va opri. Serviciile gratuite de găzduire web, de obicei, nu oferă suficientă lățime de bandă pentru un site de afaceri important.

Pasul 4: Creați o hartă a site-ului

Înainte de a începe să puneți împreună site-ul dvs. în spațiul online, acesta trebuie să fie desenat pe hartie pe hârtie. Folosind un design simplu, schițați-vă paginile: anteturile, conținutul, imaginile și poziționarea acestor elemente. De asemenea, includeți ce pagini se vor lega la alte pagini, cum se vor lega, opțiunile de meniu derulant și altele asemenea. Știind cât de mult doriți să arate foarte bine veti avea mult de lucru pentru a obține produsul finit pe care-l  doriți pentru afacerea dvs.

Pasul 5: Instalați WordPress

WordPress.org facilitează instalarea programului de pe site-ul dvs. pe computer. Se oferă o instalare cu un singur clic. Puteți apoi să vă conectați la sistemul de gestionare a conținutului și să priviți în jur pentru a vedea cum să configurați pagini, să editați și să încărcați conținut și multe altele. Există multe opțiuni cu WordPress.

Pasul 6: Proiectați-vă site-ul

Pentru cei care cunosc codarea, puteți utiliza codul HTML sau CSS pentru a schimba paginile astfel încât să arate cum doriți. HTML poate fi folosit într-un simplu editor de text pentru a vă oferi conținutul  așa cum il doriți. WordPress oferă opțiuni pentru teme gratuite pentru șabloane de design pentru a începe. O varietate de opțiuni sunt disponibile, deci trebuie să le acordați o atenție deosebită. Dacă nu vă place, puteți schimba întotdeauna.

Sunteți gata pentru un site web? Iată șase pași concepuți pentru a vă pune în mișcare.

Daca totusi doriti ca un specialist s va realizeze website-ul apelati cu incrededere la serviciile noastre. Va putem scapa de toate aceste batai de cap si in scurt timp sa aveti un website profesionist.

Va putem oferi o multitudine de sabloane pentru aproape toate domeniile de afaceri. Luati legatura cu noi.

Loading...